1 0n 1 chat

1 0n 1 chat

The other night had real bad miss put heet water remover in tank by god it stopped the miss.

Coincidence or moisture in the tank ill never know I have the 01 5.4 have had miss problems the last fix was plugs.

If too much carbon gets on your new plugs they will foul out and not spark. I had to use some carb cleaner and some throttle body spray over a couple days to get it really clean. One time I had a ford mustang that had a plug wire touching the block that burnt up.

Working on a misfire problem with this super crew.3 weeks ago had a miss replaced the coil on one after pulling the connector off of each to determine which cylinder was miss firing. also came up with miss fire codes for #3 and #8 any ford techs out there with a solution? read on all data that to many people are assuming that the coils are bad when they are not. Still have a weird miss but only in park/neutral while reving the engine. Think it might be egr related but will not bother with it until it happens in gear. I have the 01 5.4 have had miss problems the last fix was plugs.

Pulled all plugs replaced them scanned it came up with a tcs code could a code from the tcs cause a misfire? I replaced the boots on the cops when I replaced plugs.

Coincidence or moisture in the tank ill never know Well drove it home from work 12 miles still missing and around town for an hour still missing parked it overnight outside it was around 20 here in iowa last in it started to work got about 8 miles and it started running perfect and still is as of today again after replacing the one coil weeks ago.

Wonder if when you put the coil plug wires back on if they are completely going on the plug? then i unhooked the battery for 24 hours which resets the computer. I do not have an engine light coming on so I can't scan for a bad coil. Also, I noticed that the drivers side valve cover has a brass nipple toward the firewall on the top.they only go down so far in that long hole i will add some heet anyway anything to stop the old problem dont want to do the plug thing again. after that 24 hours i hooked the battery back up and haven't had the prob since. Is there supposed to be a vacuum line hooked up to it? I replaced the boots on the cops when I replaced plugs.they only go down so far in that long hole i will add some heet anyway anything to stop the old problem dont want to do the plug thing again.Thanks guys Well drove it home from work 12 miles still missing and around town for an hour still missing parked it overnight outside it was around 20 here in iowa last in it started to work got about 8 miles and it started running perfect and still is as of today again after replacing the one coil weeks ago. The miss happens at low rpm's in O/D or when I am stopped but still in drive or reverse.Is there supposed to be a vacuum line hooked up to it? I just got done replacing the injectors, coils, and installed brand new plugs. It seemed to run fine yesterday when I got done, but today I have the same problem. It seems like it runs worse when it is damp out or raining. The carbon will get stuck on the valves and the spark plugs.

1 0n 1 chat-881 0n 1 chat-491 0n 1 chat-86

It seemed to run fine yesterday when I got done, but today I have the same problem. It seems like it runs worse when it is damp out or raining. Take a couple spark plugs out to make sure they are still clean.

Join our conversation (77 Comments).
Click Here To Leave Your Comment 1 0n 1 chat.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *